Steun Mundio

VZW Mundio draait uitsluitend op vrijwilligers. Véél vrijwilligers. Vorige edities van de Wereldmeerdaagse in Brasschaat en Mechelen werkten 700 mensen mee om dit project te doen slagen.

Binnenkort is het weer zover. Dan zijn we weer volop in de weer om opnieuw jongeren te overtuigen. Deze keer gaat het opnieuw om bijna 11000 jongeren, verdeeld over edities Brasschaat en Mechelen.

Wil je meewerken aan de volgende Wereldmeerdaagse?
Heel graag! Dat mag je nu al laten weten met een mailtje naar vrijwilligers-brasschaat@mundio.be of vrijwilligers-mechelen@mundio.be, naargelang waar je wil meehelpen.

Maar koken kost ook geld. Geef mondiale vorming een duwtje in de rug. Steun Mundio!
Met een éénmalige gift zijn we heel blij. Maar een constante inkomstenstroom zorgt ervoor dat we ons minder moeten bezig houden met het vinden van budgetten. En dat we ons meer kunnen concentreren op de inhoud.
Een storting van 1€ of 2€ per maand voel je niet, maar vele kleintjes maken één groot, niet? Zo kunnen we de kwaliteit die we willen bieden, blijven bewaken en verbeteren. Download het formulier en bezorg het ons of breng het meteen binnen bij je bank.

Heel veel dank,
Willy Van Bouwel,
Voorzitter Mundio

MUNDIO BE07 0013 6257 5366